Servicii asistenta auto

Home Servicii asistenta auto

Strand Auto Serv reprezinta o echipa cu peste 22 ani de experienta, al carui scop este satisfactia clientilor cu cele mai mari exigente si asteptari in domeniul tractarilor auto si a asistentei auto.

 

TRACTARI AUTO (noi, avariate, defecte)

Firma noastră oferă în prezent servicii de tractări auto pe platformă pentru autoturisme noi, defecte sau avariate în cel mai rapid mod pentru clienţii noştri.

Putem transporta vehicule ( auto noi, avariate sau defecte) si utilaje ( nacele, stivuitare, motostivuitoare, tractoare, etc. ) cu o sarcina maxima admisa de 9.5 T.

Putem remedia micile probleme ivite in trafic ( decontaminare produs - folosirea unui combustibil neadecvat alimentarii, diagnoza auto, etc) Firma dispune de: 6 autospecializate pentru trcatare, 4 autospecializate pentru asistenta rutiera ; un parc de depozitare de 2000 MP special amenajat, imprejmuit si iluminat cu paza permanenta si monitorizare video asigurata de 8 camere de supraveghere pe senzor de miscare, portile de acces atat pietonal cat si auto fiind actionate electronic prin comanda de la distanta unde pot fi depozitate masinile.

Acest parc se afla situat in Ploiesti, Str. Strandului, Nr. 148, la intersectia DN 1A, cu DN 1 B si soseaua de centura Ploiesti Est.

De-a lungul timpului si experientei acumulate, am inteles care sunt nevoile clientilor si dorim sa venim in intampinarea acestora in cel mai eficient si economic mod.  

 

TRACTARI UTILAJE

 Transportam stivuitoare, tractoare, nacele, mini baggere, alte utilaje.

Oferim clientilor posibilitatea de transporta in siguranta utilaje cu greutate pana la 10t.

Dispunem de autospecializate cu platou si troliu hidraulic.

 

DE CE STRAND AUTO SERV?

PRETURI CORECTE – printr-un control eficient al costurilor oferim clientilor nostri preturi competitive pentru a le castiga satisfactia.

EFICIENTA DE INALTA CLASA SI DOTARI PERFORMANTE– disciplina in orice activitate este o valoare centrala inteleasa de angajatii nostri. De asemenea atingem eficienta maxima prin tehnologiile utilizate.

FLEXIBILITATE SI INTELEGEREA NEVOILOR – factorii cheie pentru o relatie de succes sunt intelegerea nevoilor si gasirea de solutii, care satisfac cerintele clientilor nostri, pe care compania noastra ii considera parteneri.